(Video) bellen met de dierenarts

In verband met het Coronavirus is afstand houden erg belangrijk, maar naar de dierenarts gaan ook. Wij vonden de oplossing.

Kan je nog naar de dierenarts nu het Coronavirus heerst?

Is het nog mogelijk om naar de dierenarts te gaan nu de overheid allerlei maatregelen heeft gesteld voor de komende periode in verband met het Coronavirus (COVID-19)? We kunnen ons voorstellen dat je je dit afvraagt.

Er wordt aangeraden door de overheid om thuis te blijven en ongeveer 1,5 meter afstand tussen jezelf en andere mensen te houden om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Maar naar de dierenarts gaan is nog steeds belangrijk. Daarom bieden wij graag de mogelijkheid om het consult voor je huisdier via (video) bellen te doen.

 

Wat zijn de voordelen van een consult via (video) bellen in verband met het Coronavirus?

Een consult via (video)bellen is momenteel veiliger en het kost bovendien minder tijd. Ook scheelt het je huisdier mogelijk de stress van naar de kliniek komen, als dat iets is waar hij of zij last van heeft.

Disclaimer: het is logischerwijs niet mogelijk om een lichamelijk onderzoek te doen bij je huisdier via de telefoon. Is je dier ziek, dan kunnen we dus geen diagnose geven.  Wel kunnen we je alvast op weg helpen in deze periode dat thuis blijven geadviseerd wordt.

Een consult via (video)bellen duurt 15 minuten en kost €37,50. Betaling vindt vooraf plaats door middel van een betaalverzoek via e-mail of WhatsApp.

Heb je interesse in een telefonisch consult, neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We plannen graag een afspraak met je in.

Wil je meer weten over het Coronavirus en of je huisdier besmet kan raken? Daarover schreven we een blog. Je leest hem hier.

Ons team

Bij Dijkstra Dierenkliniek zijn twee dierenartsen en twee paraveterinairen werkzaam.

Ons team streeft ernaar moderne diergeneeskunde te bedrijven door de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen. Mensen moeten zich welkom voelen en ons te allen tijde kunnen raadplegen, ook met de huidige maatregelen rondom het Coronavirus.

Wij luisteren aandachtig naar jou en naar de signalen van je huisdier. Want zelfs in deze turbulente tijd moet je dier de beste zorg krijgen. Samen komen we verder!