Kom kennis maken

Of je nu net een nieuw huisdier hebt of bent verhuisd, je wilt zorgen dat je de perfecte dierenarts hebt voor je dier(en). 

Ben je net verhuisd of heb je een nieuw huisdier? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een goede dierenarts in de buurt.

Wij begrijpen goed dat het belangrijk is om de praktijk eerst een beetje te leren kennen voor je ons de zorg voor je dier toevertrouwt. Want je wilt natuurlijk de allerbeste zorg voor hem of haar.

Daarom bieden wij een gratis kennismakingsmoment aan waarbij je gratis en vrijblijvend bij ons langs kan komen om te kijken of de kliniek en het team  je aanspreekt. Een ‘speeddate’ als het ware. 😊 Je kunt dan even de sfeer opsnuiven. Als je het leuk of fijn vindt, en de planning laat het toe dan laten we je graag onze praktijk even zien.

Maak hier een afspraak voor het kennismakingsmoment:

* Momenteel is het in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus niet mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsmoment. We verwelkomen jou en je huisdier graag op een later moment.

Overigens is het natuurlijk wél gewoon mogelijk om bij ons langs te komen als je dier ziek is of je je zorgen maakt om bepaalde symptomen die hij of zij vertoont. Maak in dat geval een afspraak met ons of boek een videoconsult met één van onze dierenartsen.